Blog Dari Aku


Sedang menunggu kawan di pekan seorang 'macha' datang bercerita sebuah kisah sedih aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera digital juga, kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Tom dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).